Un nou succes ??????n Ungaria pentru pilo????ii BGS Motorsport

← inapoi

postat la data de: 18.07.2011

img_8258600x400_400

 

În weekend-ul ce tocmai a trecut, pe circuitul PannoniaRing din Ungaria, a avut loc cea de-a patra etap???? Romanian Superbike. A????a cum ne-au obi????nuit pân???? acum, pilo????ii BGS Motorsport ????i-au cî????tigat cu succes câte un loc pe podiumul celor doua clase întorcându-se acas???? cu înc???? un premiu în palmares.

Aceast???? etap???? a venit cu ceva nou fa???????? de cele organizate pân???? acum datorit???? celei de-a doua curse SuperSport ce a avut loc sâmb????t????, zi dedicat???? pân???? acum doar sesiunilor de calific????ri. În prima curs????, dup???? un start foarte bun, pilotul BGS Motorsport Petre Pop a reu????it s???? termine pe pozi????ia a patra în fa????a coechipierului s????u ????tefan Popescu.  A doua curs???? SuperSport i-a avut în centrul aten????iei pe cei doi pilo????i BGS Motorsport care s-au b????tut de data aceasta pentru ocuparea locului trei în clasament. Dup???? primul tur ????tefan Popescu a reu????it s????-l dep????????easc???? pe Petre Pop, men????inându-????i pân???? la final pozi????ia a treia cu o distan???????? de 19 secunde fa???????? de coechipierul s????u.

La ambele curse ale clasei SuperBike, pilotul BGS Motorsport Ionu???? Mistode, a luat startul din pole position terminând pe primul loc, urmat de Daniel Vârgolici (Amckart Racing) ????i de Zoltan Zsigmond (Racing Team 33). Pân???? acum, Ionu????, a reu????it s???? termine de fiecare dat???? pe prima pozi????ie îndreptându-se c????tre titlul de Campion Romanian SuperBike la clasa SuperBike.