Concurs BGS Motorsport

← inapoi

postat la data de: 07.11.2011

Ai sansa de a castiga un echipament BGS Motorsport format din geaca de iarna, camasa si sapca Perioada de desfasurare: 4 – 30 noiembrie 2011

Ce trebuie sa faci:

1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan BGS Motorsport (daca nu esti deja) 2. Trimite un mail cu datele tale (nume+prenume, varsta, numar de telefon, ce masura porti la haine) la concurs@bgs.ro

Regulament concurs: Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii concursului. I. Organizator: Clubul Sportiv BGS Motorsport II. Locul si durata concursului 1. Concursul va fi organizat pe pagina de Facebook BGS Motorsport 2. Concursul se va desfasura in perioada 4 – 30 noiembrie 2011

III. Premiul 1. Premiul care poate fi castigat prin participarea la concurs reprezinta un echipament BGS Motorsport format din geaca de iarna, camasa si sapca. Vor fi 3 extrageri (noiembrie, decembrie, ianuarie) cu 3 castigatori. 2. Castigatorul premiului nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani si nici nu poate solicita modificarea caracteristicilor concursului (de exemplu: perioada, locatie etc.)

IV. Conditii de participare Se considera participant la concurs orice persoana fizica rezidenta in Romania, indiferent de nationalitate, care da Like paginii de Facebook http://www.facebook.com/bgsmotorsport si isi inscrie datele personale. 1. Nu pot participa la acest concurs angajatii BGS Motorsport, asociatii/actionarii, administratorii, pilotii echipei BGS Motorsport. 2. Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a face publice, in scopuri publicitare, numele, fotografia si materialele filmate cu castigatorul concursului.

V. Modul de desfasurare a concursului – acordarea premiului 1. In perioada 4 – 30 noiembrie, participantii vor trebui sa dea Like la pagina de Facebook http://www.facebook.com/bgsmotorsport , dupa care sa trimita un mail la concurs@bgs.ro cu datele personale, astfel fiind inscrisi automat in extragerea ce va avea loc pe 30 noiembrie 2011. 2. Fiecare participant se poate inscrie o singura data. 3. Fiecarui participant care s-a inscris prin completarea datelor personale i se va atribui un numar de ordine. 4. Castigatorul va fi desemnat aleator, prin intermediul unui generator de numere random.org. Desemnarea castigatorului se va face pe 30 noiembrie 2011 si va fi anuntat public pe pagina de Facebook BGS Motorsport, dar si telefonic sau pe adresa de e-mail.

VI. Responsabilitate 1. Prezentul regulament prezinta un set de conditii minimale pe care participantii la concurs au responsabilitatea sa le indeplineasca pentru a fi considerate eligibili. Participantii la acest eveniment se angajeaza sa respecte regulile din prezentul regulament prin inscrierea la concurs. 2. De asemenea, prin inscrierea la concurs, participantii declara ca au luat la cunostinta de continutul prezentului regulament si sunt de acord cu acesta. 3. In cazul in care desfasurarea concursului este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, inchieierea sau prelungirea campaniei promotionale. 4. Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati.

VII. Protectia datelor personale 1. Organizatorul se obliga ca datele personale ale participantilor sa nu fie difuzate catre terti.

Presedinte BGS Motorsport Costin Oprea