Pannonia Ring - Etapa a 2-a - ROSBK

← inapoi

postat la data de: 22.04.2012

img_3132600x400_400

 

A doua etapa Dunlop Romanian Superbike s-a desfasurat in Ungaria pe circuitul Pannoniaring. Contrar prognozelor meteo, vremea a fost buna dar schimbatoare, facand dificila setarea suspensilor din cauza temperaturii asfaltului. Sesiunile de calificari nu au adus prea multe surprize, la categoria Supersport primele 3 pozitii pe grila de start fiind ocupate de Ionel Pascota (Pascota Racing Club), Octavian Negrea (AMCKart) si Petre Pop (PMC Racing). La clasa Superbike primii 3 fiind Ionut Mistode (BGS Motorsport), Catalin Cazacu (Taifun Racing) si Daniel Vargolici (AMCKart).

Ambele curse au avut ca protagonisti ai ghinionului pe cei aflati in pole position. Ionel Pascota avand un accident in primul tur iar Ionut Mistode, pilotul echipei BGS Motorsport,  a ratat startul din cauza motorului care s-a oprit la plecarea, in cursa facand ca diferenta dintre el si principalul oponent sa fie in primul tur de 15 secunde. Dupa o cursa fabuloasa de recuperare Ionut Mistode a reusit sa termine la doar 5 secunde in spatele lui Catalin Cazacu ocupand locul 2 la finalul cursei.

Clasament final Supersport: 1. Octavian Negrea (AMCKart) 2. Petre Pop (PMC Racing) 3. Cosmin Costescu (Taifun Racing)

Clasament final Superbike: 1. Catalin Cazacu (Taifun Racing) 2. Ionut Mistode (BGS Motorsport) 3. Daniel Vargolici (AMCKart)

Mai multe imagini vor fi prezentate in emisiunea “Grila de Start” pe canalul Digisport, duminica viitoare. Imagini din cursa si fotografii puteti vedea pe site-ul nostru in zilele ce urmeaza.

Urmatoarea etapa va fi peste o luna pe circuitul din Slovacia, Slovakia Ring.

 

img_3418600x400_400