Stefan Popescu revine!

← inapoi

postat la data de: 06.06.2012

attachment2600x400_400

 

Dupa cum stiti, pilotul nostru Stefan Popescu a suferit o grava accidentare in prima cursa a sezonului, desfasurata la Serres. Cele 5 fracturi de la mana stanga au facut necesara o interventie chirurgicala urmata de o lunga perioada de refacere. Dar, iata ca dupa o munca asidua, el va reveni pe pista pentru etapa a 4-a, a ROSBK care se va desfasura in perioada 15-17 iunie pe circuitul Hungaroring.
’’Categoric pentru el va fi o etapa de reacomodare, dar cu toate astea suntem increzatori in evolutia lui..’’ declara  managerul echipei, Costin Oprea.
Stefan Popescu: “ A fost o perioada dificila in care a fost necesara multa munca pt recuperare cat si pt mentinerea unui psihic pozitiv. E greu sa vezi cum toti participa la curse, iar tu stai 6 ore pe zi la sala. Legat de etapa de la Hungaroring, sper ca voi putea utiliza mana aproape de capacitatea maxima, si sa reusesc un rezultat bun,cu toate ca restul pilotilor pleaca cu un mare avantaj legat de antrenament. Ce sa mai zic…ne vedem la start!!!

 

attachment3600x400_400