Afla cine este noul pilot al echipei!!!

← inapoi

postat la data de: 26.03.2014

 

La sfarsitul anului trecut BGS Motorsport si Ionut Mistode au hotarat sa renunte la colaborare dupa multi ani in care au avut reusite deosebite. Ca in orice echipa motivatia trebuie sa existe permanent dar la noi incepuse sa scada, fapt care a dus la aceasta decizie. Ca atare, in 2014 BGS are in componenta echipei de viteza pe langa Stefan Popescu care revine la SuperSport pe Catalin Cazacu, castigatorul Dunlop ROSBK 2013 la clasa SuperBike.

 

img_05063_600

 Catalin Cazacu “Ma bucur ca in 2014 pot face parte din structura uneia dintre cele mai puternice echipe de motorsport din Romania, sunt nerabdator sa incerc noul material de concurs ce o sa il am la dispozitie  si sa lucrez cu noua echipa! Sper sa am un sezon macar la fel de bun cum l-am avut in 2013 si sa nu-i dezamagesc pe cei care au avut incredere in mine.”

img_05123_600

SST” Revin la clasa SuperSport care sincer sa fiu mi-a lipsit enorm. Voi alerga pe o motocicleta CBR600R iar cu ajutorul echipei in care am mare incredere sper sa reusim locul 1 la sfarsitul anului”

Multumesc din nou echipei pentru increderea acordata si in special managerului Costin Oprea , si ii urez, pe acesta cale, “Bun venit!  in echipa lui Catalin Cazacu. Ne vedem la start. Laughing “

 

Pentru ca 2014 este anul schimbarilor in cadrul clubului, va anuntam ca din acest sezon ne vom implica si in hard enduro si autoslalom. Prezentarea  pilotilor la aceste categorii o vom face saptamana viitoare.