Andrea Goga - team manager

← inapoi

postat la data de: 30.04.2014

11

Daca in urma cu cateva saptamani anuntam echipa de enduro, a venit momentul sa anuntam persoana care va conduce aceasta echipa din pozitia de team manager.

Andrea Goga, multipla campioana nationala, cu o vasta experienta in ceea ce priveste cursele de enduro si logistica aferenta, va conduce echipa atat in etapele de campionat national cat si in campionatele/cursele internationale la care acestia vor participa.

Andrea Goga: "Dupa 8 ani la acelasi club , venirea mea la BGS Motorsport este un pas important  pentru mine, ma simt in largul meu in noua echipa si fuzionam foarte bine.

Impreuna sunt convinsa ca vom reusi sa facem performanta. Targetul nostru este sa avem campion national la sfarsitul anului si de ce nu, poate chiar mai multe locuri ocupate pe podium de catre pilotii nostri.

Datoria mea este sa fac posibil acest lucru, asigurand echipei confortul de a se concentra strict pe antrenamente si curse, deoarece  tot ce tine de logistica, organizare ma voi ocupa eu. Un mare plus pe care il avem pe langa valoarea pilotilor , este sprijinul din partea clubului, asadar sunt sigura ca vom incheia sezonul 2014 cu targetul atins."

Nu in ultimul rand, mentionam faptul ca Andrea nu a renuntat la cariera sportiva. Pe langa functia de team manager, Andrea va participa si ca pilot  al clubului BGS Motorsport in etapele din campionatul  national si cupele organizate in Romania.

img_9549_600_01