Enduropanorama Ghelari - prima etapa 2015

← inapoi

postat la data de: 03.05.2015

Sezonul de hard enduro 2015 a inceput oficial. weekend-ul ce tocmai a trecut,cu traditionalul Enduropanorama Ghelari, prima etapa de hard enduro din Campionatul National.

O parte din pilotii BGS Motorsport au fost prezenti si putem spune ca au inceput sezonul cu rezultate considerabile.

Campionul national en-titre, Norbert Jozsa a terminat cele 3 zile de concurs pe locul 1 in clasamentul roman si pe locul 4 la Open, un rezultat considerabil, in conditiile in care printre cei clasati in fata lui sunt Martin Volny (locul 3) un temut adversar la hard enduro chiar si pentru pilotii de uzina, Philip Scholz (locul 2) pilot de uzina, si David Cyprian, tanarul ceh extrem de talentat care domina cursele internationale de hard enduro. De notat ca Norbert in a treia zi de concurs a terminat pe locul 2. 

Stefan Popescu, clasa Experti si Andrea Goga, clasa Hobby, de asemenea au avut rezultate notabile,cei doi clasandu-se in clasamentul roman pe locul 6, respectiv locul 4.

Andrea Goga -Team manager

"Am inceput sezonul foarte bine si sunt increzatoare ca ne va merge bine si la urmatoarele etape. 

Avem planuri mari pentru anul acesta, ne-am anuntat participarea la Erzberg Rodeo, Red Bull Romaniacs, Campionatul Est-European de Hard Enduro, Red Bull Sea to Sky si bineinteles vom fi prezenti la cat mai multe curse interne. 

In momentul acesta, singurul minus pe care il avem este Ervin Kovacs, care, dupa ce a trebuit reoperat la osul scafoid, este in perioada de recuperare, dar a carui revenire va fi un mare boom in lumea enduro-ului."