Prezentare echipa 2016

← inapoi

postat la data de: 07.04.2016

REVENIM IN FORTA

 Vineri începe Campionatul National de Hard Enduro, cu etapa King Of The Hill de la Arad. Echipa noastra se va prezenta la startul etapei în formula completa, respectiv ERVIN KOVACS, revenit dupa o accidentare care l-a tinut departe de curse mult timp, NORBERT JOZSA, tânarul de doar 18 ani - Campionul National en titre, STEFAN POPESCU si ANDREEA GOGA. Pilotii nostrii vor participa în 2016 la toate etapele Campionatului National, Campionatul Est-European si Cupa Mondiala Extrem Enduro (Romaniacs, Erzberg Rodeo si Sea to Sky).

Targetul echipei va fi la fel ca întotdeauna ocuparea primelor 2 locuri în Campionatul National, Top 5 si titlu la Cupa Mondiala Extrem Enduro si o pozitionare în top 10 la Romaniacs.

Si în 2016 alaturi de echipa sunt partenerii nostri deja traditionali, BGS, Superbet, Gamma Broker si GoldenTyre. Nu în ultimul rând salutam alaturarea noului partener, Ipone.

Le multumim pentru încrederea acordata si suntem convinsi ca si anul acesta ne vom atinge obiectivele împreuna.

Puteti urmari activitatea echipei, rezultatele, fotografii, materiale video si concursuri cu premii pe site-ul echipei www.bgsmotorsport.ro si pe pagina de Facebook, facebook.com/bgsmotorsport