BGS Motorsport urca pe podium dupa prima etapa de hard enduro King of the Hill

← inapoi

postat la data de: 12.04.2016

Echipa BGS Motorsport a reusit sa-si atinga primul obiectiv pe 2016 si a urcat pe podium, in acest weekend, dupa prima etapa de hard enduro King of the Hill, la doar cateva zile de la prezentarea oficiala a echipei si obiectivelor pentru anul acesta.

Astfel, BGS Motorsport a obtinut prin Norbert Jozsa si Ervin Kovacs locurile 2 si 3 la general (open), ceea ce le asigura primele doua pozitii in clasamentul romanilor care se lupta pentru titlul de campion national, la sfarsitul sezonului.

Aceasta prima etapa a fost alcatuita din 3 zile de concurs, iar traseele au fost diferite in fiecare zi.

"In prima zi, la calificari in centrul Aradului, nu am vrut sa risc nimic, am mers safe, deoarece zilele 2 si 3 sunt cele care fac departajarea intre piloti. Cele 2 zile de off-road care au urmat mi-au placut foarte mult, traseele au fost diversificate, grele, tehnice, dar fara vreo portiune unde sa intampin probleme. Ma bucur de revenirea colegului nostru Ervin si de abia astept urmatoarea etapa", a declarat Norbert Jozsa.

A doua etapa se va desfasura la Deva in mai, sub titulatura Enduro Panorama.

"Dupa 2 ani de pauza, am inceput aceasta prima etapa cu ghinion: in a doua zi am gresit traseul si pana la Check Point 1 am mers pe traseul clasei Hobby. Cand mi-am dat seama de greseala am fost nevoit sa reiau traseul de la capat, ceea ce m-a obligat sa duc o cursa de recuperare", povesteste Ervin Kovacs.