Hard Enduro Arsenal Parc

← inapoi

postat la data de: 10.06.2016

Hard Enduro Arsenal Parc- podium pentru Ervin Kovacs si Andrea Goga, cursa de recuperare pentru Norbert Jozsa, lupta de supravietuire pentru Stefan Popescu.

 

În weekend a avut loc etapa a 3-a din Campionatul National de Hard Enduro, unde echipa BGS Motorsport a performat reusind rezultate notabile.

Ervin Kovacs, participant la clasa Profesionisti, termina cursa pe locul 2 în clasamentul general.

Ervin Kovacs: "O cursa foarte grea, cel putin traseul de sâmbata, a fost extrem de tehnic. Dupa ce am câstigat ziua de sâmbata, duminica am ramas fara frâna fata, asa ca am fost nevoit sa reduc ritmul, terminând cursa pe locul 2".

Team manager-ul echipei, Andrea Goga revine la curse dupa accidentarea la umar, si revine în forta, reusind sa ia premiul de "Best Girl"!

Mezinul echipei, Norbert Jozsa absenteaza de la prologul de vineri deoarece, a avut ultimul clopotel - ultima zi de liceu, astfel ca urmeaza sa duca o cursa de recuperare. Sâmbata reuseste sa fie printre singurii 4 piloti care termina integral traseul, dar ramâne fara benzin, si pierde astfel timp pretios. Însa duminica, Norbert este în elementul lui, si câstiga ziua, reusind astfel sa urce în clasamentul general pe locul 6!

Stefan Popescu desi a participat în conditii foarte grele, acesta aliniându-se la start extrem de slabit din cauza unui virus, termina cursa pe locul 15 în clasamentul general, si pe locul 7 la români.